Велигденски попуст – Охридски Бисер Фамилија Ристески


Искористете го Велегденскиот попуст и бидете уникатни со Охридски Бисер од фамилија Ристески
-25% попуст на целиот асортиман Бисери и -15% попуст на сребро
Посетете ги нашите продажни места во Охрид и Скопје или нарачајте онлајн со избирање од нашата веб страна: www.ohridpearls.com.mk
Попустот важи до 2 Мај 2019


Споделете со вашите пријатели!