Видео: Охрид пред 1 година – Танцот на Охридското езеро


Охрид во Март месец минатата година 2 пати беше зафатен од силно невреме кое предизвика поголеми штети на брегот на Охридското езеро. Сепак покрај многу видеа од Охрид на кој се прикажуваа штети и слично, Стојан Стојановски успеа тоа да го прикаже на еден друг начин. Да се потсетиме на видеото:

 


Споделете со вашите пријатели!