Видео: 90 секунди Охрид во Март забрзано видео


Месец Март, претежно сончеви денови за овој период од годината, уживајте во забрзаното видео од Охрид во 90 секунди.

Ваквиот тип на кратки секојдневни видеа е дел од проектот информации со видео во живо, метео и квалитет на воздух кој беше поставен во Куба Либре а реализиран од 2С Студио каде Охрид за прв пат доби ваков систем.

Очекувајте секојдневни видеа од овој тип на фан страната од Куба Либре или следете Охрид во живо на: cubalibre.ohridinfo.com


Споделете со вашите пријатели!