Видео: Snow Patrol Виртуелно возење во зимски услови од Охрид до Св. Наум


За сите кои не го обожавате многу ладното време, а се запрашувате како би било да тргнете од Охрид накај Св. Наум во снежна бура, направивме 50 минутно видео во висока 4К резолуција каде може да уживате визуелно покрај брегот на Охридското Езеро во должина од 30км.

Видеото е дел од Охрид Инфо, долгогодишен проект и исклучиво помогнат само од Стојан Стојановски

Доколку уживате во тоа што го правиме за Охрид и околината и сакате да продолжиме да го правиме, а вие да уживате имате неколку начини да не поддржите:
1. Купувајте фотографии на канвас или фото принт
2. Користете услуги што ги работиме (web, photo, video) www.2sstudio.mk
3. Или Pay Pal: shop@2sstudio.info


Споделете со вашите пријатели!