Камери во Живо – Live Web Camera – Ohrid – Lake Ohrid

За прв пат во Охрид имате можност да следите видео, метео и квалитет на воздух во еден систем во живо на интернет

Охрид Инфо ТВ

Реализација: Стојан Стојановски/2С Студио
www.2sstudio.mk

Благодарност до Куба Либре, Дедо Димо Куратица, Таверна Мрестилиште – Трпејца, Хотел Тино – Охрид

Камера во Живо – Куба Либре – Охрид

Камера во Живо – Св. Наум

Камера во Живо – Хотел Тино – Охрид

Камера во Живо – Трпејца – Охридско Езеро

Камера во Живо – Куратица