Да донираме за Мила – Со само една порака од 100 денари ќе завршиме работа…


Да помогнеме на малата Мила. Од потребните 25 000 долари собрани се дури 15 000 долари. Останува да ја покажеме нашата хуманост и да помогеме да се соберат уште 10 000 долари.


Споделете со вашите пријатели!