Денеска е денот на Охридското Езеро – Уживајте во Топ 5 фотографии на зајдисонца од Стојан Стојановски


Познатиот фотограф од Охрид, Стојан Стојановски изминатиов период од 4-5 месеци на својата фан страна даде посебен акцент на Охридското Езеро и убавините кои ги поседува со цел подигнување на свеста за тоа со каква убавина располагаме и што треба да зачуваме.

Секако по своја иницијатива како и сите фотографии до сега, како што напиша на својот профил, фотографиите се видени повеќе од 4 милиони пати до денес.
Уживајте во топ 5 зајдисонца на Охридското Езеро, објавени во изминатиов период.


Споделете со вашите пријатели!