Изработено видео од обичаите за Велигден во Св. Богородица Каменско – ОхридЦрквата Успение на Пресвета Богородица (позната и како: Света Богородица Каменско) се наоѓа во строгиот центар на Охрид во близина на чинарот и Старата чаршија.

Видеото го работеше Стојан  Стојановски 2С заедно со својот тим по своја иницијатива.


Споделете со вашите пријатели!