Македонија на светско, промотивни пакети за време на натпреварите во Куба Либре


Навиваме заедно за Македонија на голем видео бим во Куба Либре.

Со започнување на светското првенство во ракомет Куба Либре за сите фанови на ракометот ќе обезбеди следење во живо на натпреварите и промотивни пакет цени на храна и пијалоци.

Промотивно -20% за време на натпреварите:
Мешана даска – 600 денари
Мешана даска + 4x Скопско -832 ден.
Мешана даска + Вино Александрија 0.75 – 960 ден.
Мешана даска + 4x Хајникен – 992 ден.

Првиот натпревар за Македонија започнува утре петок 11 Јануари во 15 и 30 часот со Јапонија, потоа на 13 Јануари Македонија – Бахреин, 14 Јануари Македонија – Хрватска, 16 Јануари Македонија – Шпанија и 17 Јануари Македонија – Исланд.

Им посакуваме успех на Македонските ракометари.

Резервации: +389 75 357 545

Охрид Инфо

 


Споделете со вашите пријатели!