Мартовска промоција и викенд забава во Куба Либре (8-9 Март)


За месец Март Куба Либре го збогати менито со даска Брускети во пакет со 2 cosmopolitan коктели по промотивна цена од 800 денари или само даска Брускети по цена од 490 денари.


Истовремено е активна наградна игра каде 3ца фанови на Куба Либре ќе добијат 3 пакети Брускети + 2 коктели. Доколку сакате да учествувате во оваа игра потребно е да ја споделите објавата и напишете со кого би ја искористиле наградата во коментар.

Празнично за викенд, по повод 8 март, денот на жената во Куба Либре ќе ве забавува Ѓоко Танески и неговиот бенд а во сабота Игуана Бенд со жива свирка.


Споделете со вашите пријатели!