Месец на Виното и Вљубените во Куба Либре


За сите оние кои се вљубени во добро вино, опуштена атмосфера и вкусна храна Куба Либре подготви промотивни февруарски пакети во комбинација на Вино и Храна по повод Месец на Виното и Вљубените.

Охрид Инфо


Споделете со вашите пријатели!