Мистериозен објект на небото над Охрид (фото/видео)


268 Споделувања

На тајмлапс видеото од 31 декември вечерта околу 23 часот од камерата во живо која е поставена на плажата Куба Либре со поглед кон стариот град Охрид е забележан објект во секвенца од 1 минута кој се движи над градот а потоа исчезнува во облаци во кои се гледа светлото.

На официјалната страна од Охридскиот аеродром во архивата за 31 декември нема никаков регистиран лет. Во прилог видео од секвенцата на која се гледа мистериозниот објект.

Оставаме на вас да оцените за што се работи.

Видео:

Целото тајмлапс видео од 31 декември го имате на следниот линк:
https://ohridinfo.mk/timelapse-од-охрид-од-последниот-ден-во-2018/


Споделете со вашите пријатели!

268 Споделувања