Охрид во ноќен новогодишен амбиент (фото)


Плоштад Охрид:


Кеј Македонија:

Парк Св. Кирил и Методиј:

Кружен тек кај Охридска Банка


Кружен тек кај Мини Маркет

Фото: Стојан Стојановски 2С


Споделете со вашите пријатели!