Охрид во 90 секунди забрзано видео од 1 до 28 февруари


90 секунди забрзано видео од Охрид и секојдневните промени во период од 28 дена во Февруари 2019.

Ваквиот тип на кратки секојдневни видеа е дел од проектот на Охрид Инфо кој беше помогнат од Куба Либре, а реализиран од 2С Студио, каде Охрид за прв пат доби ваков систем за јавно информирање на времето со слика во живо и квалитет на воздухот.

Очекувајте секојдневни видеа од овој тип на фан страната од Куба Либре или следете Охрид во живо на: cubalibre.ohridinfo.com


Споделете со вашите пријатели!