Пицерија Cosa Nosta со 10% попуст на целото мени за 8ми Март


По повод денот на жената 8ми Март, уживајте во вкусот на италијанската храна во пицеријата Cosa Nostra со 10% попуст на целото мени.

Пицерија Cosa Nostra во 360:


Споделете со вашите пријатели!