По полноќ почувствуван повторно земјотрес во Охрид


Во 2 и 20 часот по полноќ денеска во Охрид беше почустувван земјотрес од 3,8 степени на длабина од 2 км со епицентар близу с. Оровник. Ова е втор земојтрес во последните 5 дена во Охрид.

Земојтесот е почувстуван во Југозападна Македонија, Јужна Албанија и Северна Грција.


Споделете со вашите пријатели!