Прв ракометен турнир ” 5-КА ЗА РАКОМЕТ “ во Охрид


Р.Ш.Вардар Седмерец организира прв ракометен турнир ” 5-КА ЗА РАКОМЕТ ” на 25.05.2019 година во С.Р.Ц. ” Билјанини извори ”
Охрид ќе биде домаќин на 250 деца од цела Македонија, а од Вардар Седмерец на својот ФБ профил најавија: Нека биде во знакот на “5-ка” и празник на ракометот во Охрид на 25.05.2019 година.


Споделете со вашите пријатели!