Следете во живо, интензивни врнежи на снег во Охрид


Во Охрид од ноќеска интензивни врнежи на снег. Мометалната снежна покривка изнесува 15см а температурата се движи околу нулата. Снегот ќе продолжи и во текот на утрешниот ден.

Сите кои сакаат повеќе информација околу моментална состојба во Охрид може да следат во живо низ камерата која е поставена на плажата Куба Либре, заедно со метеоролошка страница и квалитет на воздух.
Линк: https://cubalibre.ohridinfo.com/

Системот е заеднички проект на Куба Либре и Охрид Инфо

Повеќе инфо: https://cubalibre.ohridinfo.com

Реализација: Стојан Стојановски/2С Студио


Споделете со вашите пријатели!