Сончев предновогодишен Охрид (фото)


280 Споделувања

Сончевото време ги примами Охриѓани и гостите да го искористат за прошетка покрај кејот на Охридското езеро

 

М.Н.

Фото: Стојан Стојановски 2С


Споделете со вашите пријатели!

280 Споделувања