Тајмлапс од утро до залез Охрид 26.12.2018


Го испуштивте денеска утрото или залезот во Охрид? Имате шанса да го погледнете целиот ден во Охрид во 45 секудни видео кое ви го овозможи Куба Либре во соработка со 2С Студио.

Ваквиот тип на кратки секојдневни видеа е дел од проектот информации со видео во живо, метео и квалитет на воздух кој беше реализиран оваа година каде Охрид за прв пат доби ваков систем.

Очекувајте секојдневни видеа од овој тип на фан страната од Куба Либре или следете во живо на: cubalibre.ohridinfo.com


Споделете со вашите пријатели!