Фото: Добро утро од Охрид


91 Споделувања

Не само зајдисонцата во Охрид се убави. Митко Лукан ни го долови изгрејсонцето на Охрид утрово кое изгледа фантастично над Петрино. Уживајте.

Б.П.
Охрид Инфо


Споделете со вашите пријатели!

91 Споделувања