Фото: Снежната бура пристигна во Охрид


Како што беше најавено почнувајќи од сабота наутро Охрид беше зафатен со снежен бран и ниски температури кои во текот на вечерта се се поинтензивни. Ваквото време се очекува да се задржи до Недела после пладне каде снегот ќе престане но ќе имаме ниски темеператури кои ќе се движат и до 20 степени под нулата.

Уживајте низ снежната фото прошетка која ја направи денеска Стојан Стојановски

 


Споделете со вашите пријатели!