Фото: Центарот во Охрид од дрон како што не сте го виделе досега


Погледнете како изгледа целосно празна улица кај Охридската пошта за време на 3 дневниот полициски час изминатиов викенд, глетка која ретко може да се види.
Фотографијата ја направи Стојан Стојановски од дрон.


Споделете со вашите пријатели!