Хавана – Куба Либре со програма за Стара Нова Година


50 Споделувања

Ноќниот клуб Хавана Куба Либре кој се наоѓа во центарот на Охрид со празнична програма до Стара Нова Година.

Телефон за резервации: 075 415 112

Хавана Куба Либре во 360:


Споделете со вашите пријатели!

50 Споделувања