Честит празник Охрид, Св. Климент, патрон на градот (Видео)


9 Споделувања

3 минутно кратко видео од 2018 година по повод патронот на градот Охрид, Св. Климент


Видео: Стојан Стојановски 2С
https://www.facebook.com/stojanstojanovski2sphotography


Споделете со вашите пријатели!

9 Споделувања