Охрид во забрзано Видео од Нова до Стара Нова година14 дена утро до залез Охрид од нова до стара нова година (01-14 Јануари 2019).

Ваквиот тип на кратки секојдневни видеа е дел од проектот информации со видео во живо, метео и квалитет на воздух кој беше помогнат од Куба Либре а реализиран од 2С Студио, каде Охрид за прв пат доби ваков систем.

Очекувајте секојдневни видеа од овој тип на фан страната од Куба Либре или следете Охрид во живо на: cubalibre.ohridinfo.com


Споделете со вашите пријатели!