Бадниковата поворка во Охрид низ фотографии


384 Споделувања

Над 500 деца од Охрид, Дебрца и Велгошти по шести пат пеејќи ја песната „Вечниот Бог“ поминаа низ охридските улици најавувајќи го Христовото раѓање. Честит Бадник и Божиќ на сите наши читатели.

Фото: Ристе Спироски


Споделете со вашите пријатели!

384 Споделувања