Бисерни подароци и попусти за 8ми Март – Охридски Бисер фам. Ристески


Охридски Бисер фамилија Ристески по повод празникот 8ми Март доделува 10 бисерни привезоци за своите фанови и направи промотивни цени со попуст од 35% за целиот асортиман на Охридски Бисер и 25% на сребро. Промоцијата важи до 8ми Март. Продажнитe места на Охридски Бисер фамилија Ристески може да ги најдете на следниот линк: http://ohridpearls.com.mk/contact/


Споделете со вашите пријатели!