Видео во живо: Пожарот на Галичица активен веќе втор ден


На 30 Август 2021 година избува пожар на Галичица од Албанска страна во близина на границата со Македонија. Пожарот сеуште е активен и денеска, како што може да се види од веб камерата на Ски Македонија.

Поради мометално настанатата ситуација Стојан Стојановски со помош на Ски Македонија и А1 преку системот за Веб камери кој го има изработено и кој е активен во Охрид веќе 3 години (со камери од Куба Либре, Св. Наум, Куратица, Трпејца а сега моментално и од Галичица) ви обезбедува пренос во живо од моменталната ситуација на Галичица:

Доколку сакате да го поддржите или помогните системот за веб камери т.е. придонесете за негово одржување и раширување, може слободно да не контактирате на info@2sstudio.info


Споделете со вашите пријатели!