Видео: Жељко Самарџиќ ја запеа Лихнида кајче веслаше додека ужива на изворите на Црн Дрим во св. Наум


Жељко Самарџиќ денеска пристигна во св. Наум по повод вечерашниот концерт во Ресторан Острово кој започнува од 21:00 часот. Во меѓу време тој ужива со вкусната македонска традиционална храна и македонска музика на изворите Црн Дрим.
Доколку сакате да уживате во вечерашниот концерт на Жељко, резервирајте на 071 309 555 или повелете вечерва во Ресторан Острово.


Споделете со вашите пријатели!