Видео: Охрид во 90 секунди Timelapse од секој ден во АприлЗабрзано видео од сите денови во Април од Охрид сместени во 90 секунди. Уживајте

Ваквиот тип на кратки секојдневни видеа е дел од проектот информации со видео во живо, метео и квалитет на воздух кој беше поставен во Куба Либре по идеа на 2С Студио каде Охрид за прв пат доби ваков систем.

Очекувајте секојдневни видеа од овој тип на фан страната од Куба Либре или следете Охрид во живо на: cubalibre.ohridinfo.com


Споделете со вашите пријатели!