Видео: Поројниот дожд во Охрид го претвори пристаништето во водопад


Попладнево Охридскиот регион го зафати силно невреме со пороен дожд а и град во одредени делови.

Атмосферската канализација не можеше да го собери водениот талог кој падна во брз период па заврши во езеро како што можеме да погледнеме на видеото.

Според онлајн меторолошката станица во Куба Либре во Охрид наврнале 40мм дожд.
Следете во живо на: www.cubalibre.ohridinfo.com

Видео: Таше

Охрид Инфо


Споделете со вашите пријатели!