Видео Timelapse: Целодневно видео од Охрид – 29 Февруари 2020


29 Февруари 2020 година, сончев и топол ден во Охрид со максимална температура од 7 степени. За информација следниот 29 февруари е по 4 години т.е. во 2024 година.

12 часовното забрзано видео до Куба Либре во минута и нешто од денес може да го погледнете тука:

Timelapse видеата се дел од проектот метео и видео информации во живо од Охрид помогнат од Куба Либре, а идејата и реализација е на Стојан Стојановски. Мометално за прв пат се поставени вакви системи во Охрид и Св. Наум а информациите се достапни преку веб страната на Куба Либре www.cubalibre.mk


Споделете со вашите пријатели!