Видео Timelapse: 03 Март 2020 – Целодневно видео од Охрид


Јужен ветар, темепратура до 16 степени и дожд, Охрид 3 Март 2020 година

12 часовното забрзано видео до Куба Либре од денес може да го погледнете тука:

Timelapse видеата се дел од проектот метео и видео информации во живо од Охрид помогнат од Куба Либре, а идејата и реализација е на Стојан Стојановски. Мометално за прв пат се поставени вакви системи во Охрид и Св. Наум а информациите се достапни преку веб страната на Куба Либре www.cubalibre.mk


Споделете со вашите пријатели!