Внимавајте! Масовно труење на кучиња во центарот на Охрид


Изминативе два дена на социјалните мрежи се појавија фотографиии од Охридскиот кеј каде на повеќе места се отруени сктници, но и миленици. Граѓаните а и туристите кои ги затекнуваат овие глетки се револтирани по социјалните мрежи каде пишуваат дека Охрид не смее да си дозволи прикажување на вакви глетки и мора да се превземат мерки.

Охрид Инфо


Споделете со вашите пријатели!