Во живо: Live Web Camera Охрид и Охридско Езеро од Хотел Тино – Lake Ohrid


Како дел од мрежата на камери во живо од страна на Охрид Инфо, најновата веб камера со поглед на југ на Охридското Езеро е поставена од Хотел Тино.

Мрежата и системот Веб Камери – Охрид Инфо е изработена како самоиницијатива на Стојан Стојановски, 2С Студио, заедно со помош на локални бизниси каде се потавени камерите.

Последната веб камера е во соработка со Хотел Тино во Охрид, и дава одличен преглед на Охридското Езеро од Охрид до Поградец. Веб Камерата е достапна со видео во живо, на светскиот сервис youtube.com.
Ваквите системи во светот се од големо значење за туризмот, а ги има во скоро секое туристичко место. Овој систем е прв во Македонија, а и во регионот, со 24 часа видео фид на јутуб.

Доколку сакате да го помогнете овој систем и да продолжиме со ширење, може да донирате на: paypal@stojanstojanovski.com


Споделете со вашите пријатели!