Во чест на Кит Флинт, Продиџи во Охрид 2016 и реакција на публиката


Бритнаската електро икона Кит Флинт, фронтменот на составот Продиџи почина денеска на 49 годишна возраст.

Продиџи во Охрид настапи лето 2016 а во чест на Кит Флинт објавуваме неколку видеа од атмосферата на градскиот стадион во Охрид.

Охрид Инфо


Споделете со вашите пријатели!