Гледајте во живо Богојавление Водици Охрид 2020


Почнувајќи од 9:30 утринава Охрид Инфо обезбеди пренос во живо од големиот христијански празник Богојавление Водици 2020 во Охрид.

Реализација на преносот: Стојан Стојановски / 2С Студио


Споделете со вашите пријатели!