Како изгледаше изгревот на полна месечина вечерва над Охрид и Охридско Езеро (Фото) – Охрид


Во полн сјај над Охридско Езеро, вечерва изгреа Априлската полна месечина или таканаречена Pink Moon.

Уживајте во фотографијата што ја долови Стојан Стојановски

 


Споделете со вашите пријатели!