Кој е најубаво Новогодишно украсен Хотел на Охридското крајбрежје?


Нашата екипа изминативе неколку денови беше во потрага по најубаво украсен Хотел во Охрид и околината на Охрид по повод новогодишните празници.  Потрагата заврши во Лаки Хотел и Спа кој се наоѓа во населбата Св. Стефан на Охридското езеро, инаку нов модерен хотел кој се отвори минатата година.

За таа цел нашиот фотограф направи неколку фотографии низ кои читателите на Охрид Инфо ќе може да оцентат зошто го избиравме Лаки Хотел и Спа за најубаво Новогодишен украсен хотел во Охрид.

Лаки хотел и спа новогодишно во 360:

Н.И.
Фото: Стојан Стојановски 2С


Споделете со вашите пријатели!