Куба Либре за Денот на Виното и Љубовта приреди топла и опуштена атмосфера


Куба Либре во опуштена и топла атмосфера ги пречека сите кои го одбележаа денот на виното и вљубените 14 Февруари. Сепак во четврток и петокот вечерта настапите кои беа најавени во Куба Либре беа откажани поради ден на жалост во Македонија. Промотивните пакет попусти за вино и храна продолжуваат до крајот на месецот.

Дел од атмосферата за време на украсувањето во Куба Либре низ фотографии:

 

 

Охрид Инфо


Споделете со вашите пријатели!