Курајчки Василичарски Карневал – директен пренос во живо


51 Споделувања

2С Студио ви овозможува Курајчкиот карневал т.е. главното дефиле на маски вечерва (14 јануари 2019) започнувајќи од 21 часот да имате можност да го следите во живо на YouTube или фан страната на Куратица.


Споделете со вашите пријатели!

51 Споделувања