Метео: Следува променливо време со повисоки температури


За разлика од изминатиот период од денеска се очекува зголемување на дневните и вечерните температури и до 6 степени над нулата што ќе доведе до побрзо топење на снегот кој наврна изминатиов период.

За време на големиот празник Богојавление Водици времето се очекува да биде сончево со доумерена облачност и висока дневна температура што би им годела на скокачите по крстот, а во недела следуваат врнежи од дожд и снег на повисоките места.

 

Следете метео, камера во живо и квалитет на воздухот на: cubalibre.ohridinfo.com

Б.П.


Споделете со вашите пријатели!