Назад во времето > Охрид снежно Декември 2014 година


Неколку денови пред Нова година, Охрид во Декември 2014. Да се потсетиме многу снег и 3 дена проблем со напојувањето на струја.

Фото: Стојан Стојановски 2С


Споделете со вашите пријатели!