Назад во времето > Охрид со снег за време на Божиќ 2017 (фото)


Да се потсетиме низ фотографии Охрид снежен за време на божиќните празници – Јануари 2017та. За Многу Години, Христос се роди!

Фото: Стојан Стојановски 2С

Б. П.

Фото: Стојан Стојановски 2С


Споделете со вашите пријатели!