Ноќ на Оливер Драгојевиќ во Куба Либре


Во чест на Оливер Драгојевиќ во Kуба Либре се одржа концерт “A Tribute to Oliver Dragojevic” во соработка со Здружение на Џез музичари на Македонија. Освен присутните во Куба Либре музичкиот настан можевте да го следите и во живо на интернет.
Снимка од преносот:

Видеото го овозможи 2С Студио


Споделете со вашите пријатели!