Од Охрид до Вевчани, ноќна зимска фотографија


Фотографија на Стојан Стојановски направена на 15 јануари 2019 во приквечерината од Петрино каде се гледа Охрид и Струшкиот дел кристално чисто поради ниските температури и ветерот.


Споделете со вашите пријатели!