од утро до залез Охрид 10.02.2019 (видео)Целодневно забрзано видео – Недела 10 Февруари 2019

Ваквиот тип на кратки секојдневни видеа е дел од проектот информации со видео во живо, метео и квалитет на воздух кој беше поставен во Куба Либре а реализиран од 2С Студио каде Охрид за прв пат доби ваков систем.

Очекувајте секојдневни видеа од овој тип на фан страната од Куба Либре или следете Охрид во живо на: cubalibre.ohridinfo.com


Споделете со вашите пријатели!