Отворена најголемата продавница за обувки во Струга


Познатиот Охридски бренд за обувки – Перла, од денеска и официјално со продажно место во Струга.
Перла може да се каже дека денеска ја отвори најголемата продавница за обувки на Охридско-Струшко крајбрежје. Со површина од 300 квадрати во модерен стил, Перла понуди голем избор за сите генерации. Иако приоритет на брендот се обувките за понежниот пол, во Струга изборот е проширен со обувки за помладите и машкиот пол.

Локација:

Фото: Стојан Стојановски 2С
Охрид Инфо


Споделете со вашите пријатели!