Охридска полноќна снежна идила низ објективот на Стојан Стојановски 2С


Полноќна зимска идила во Охрид низ објективот на Стојан Стојановски 2С

Кај банкана:

Стар Град и Самоилова тврдина

Охридски плоштад, смештај дан требит

Охридската чаршија

Даљан од другата страна на стариот град

Од мостон

Време за медитација

Холандски парк

Возот доби машиновозач

Охрид од Куба Либре

Не е ладно за персоналот на Куба Либре

Хотел Unique

Хотел Лаки

М.Н.

Фото: Стојан Стојановски 2С


Споделете со вашите пријатели!